PRESSEMEDDELELSE

FIBERCON SOLGT

Fibercon i Fårup ved Randers har i forbindelse med en rekonstruktion fået ny ejer. Virksomheden er overtaget af en ny ejerkreds som agter at drive selskabet videre fra den eksisterende lokation i Fårup, nord for Randers.

Fibercon beskæftiger sig primært med design, produktion, udvikling og bearbejdning af sandwichpaneler – emner som afsættes til en bred vifte af OEM kunder i forskellige brancher som byggeriet, transportsektoren, medicinalindustrien, vind-industrien samt en række individuelle industrikunder med behov for løsninger til f.eks. letvægtsbyggeri, afskærmning, isolering og indpakning.

Selskabet nye ejere planlægger at øge fokus på salg og udvikling så Fibercon’s spidskompetence fremstår langt skarpere for at udvide såvel kunde- som produktporteføljen. Håbet er at indfri potentialet i anvendelse af fremtidens letvægtspaneler hvorfor virksomheden bl.a. planlægger at etablere egen udviklingsafdeling.

De nye ejere har overtaget samtlige medarbejdere og fabrikken fortsætter produktionen som hidtil.
Den daglige ledelse varetages i en overgangsfase af Produktionschef Paw Blanner Kiel og Teknisk Chef Brian Kristensen som begge har mange års erfaring hos Fibercon.

Se mere om selskabet på https://fibercon.dk/

Spørgsmål vedr. ovenstående kan stilles til:
Adm. Direktør Geert Skovsgaard
Mobil 4061 1160

5.718 m2 produktionsareal beliggende i Fårup

Store, højloftede produktionshaller

Store CNC-maskiner til bearbejdning af emner

Vakuumlimning af sandwichpaneler

Produktion af sandwichpaneler

CNC-bearbejdning af emner