Om Fibercon

Fibercon bygger på en tidligere virksomhed, der er etableret tilbage i 1960’erne. Virksomheden gennemgik en restrukturering med nyt navn, ny ledelse og nyt ejerskab og en hård turnaround blev initieret i juni 2016.

Fibercon har været igennem en meget stor oprydning og strømlining, hvor der både er blevet udfaset forretningsområder, som ikke gav indtjening og helt ned i mindste detalje, er der ryddet helt op i processer, produkter, maskiner og i organisationen.

Rygraden af virksomheden – de rutinerede og engagerede medarbejdere i produktionen er fortsat i fuld vigør i de eksisterende rammer i Fårup. Således er Fibercon en ny virksomhed med masser af erfaring, hvor kombinationen af godt erfarent håndværk, nytænkning og kreativitet kommer kunderne til gode i fremtiden.

Vores strategi er klart defineret og vi arbejder hårdt på at bringe virksomheden tilbage på sporet for at blive landets bedste vakuum lime producent, der servicerer industri, transport, energi, byggeri og akvakulur, med stærke tekniske løsninger indenfor limede produkter. Når der er penge til det, har vi  planer for investeringer, der skal være med til at give os en forbedret konkurrenceevne, førsteklasses kvalitet og mulighed for løbende, at omstille os til ændrede markedsbehov.

Værdigrundlag

Vi driver Fibercon ud fra et værdigrundlag, der bygger på sikkerhed, kompetencer og værdiskabelse. Vi vil være helt i top indenfor det, vi laver. Det mål når vi gennem vores dygtige medarbejdere og med fokus på vores kernekompetencer og automation.

Vores virksomhed er inde i en rivende udvikling, hvor vi målrettet arbejder på at løfte opgaverne og skabe værdi – både for vores kunder eksternt og vores uundværlige medarbejdere internt.