Om Fibercon

Fibercon er i dag 100% ejet af Coexco Holding Aps, som er ejet af Fibercons administrerende direktør Morten Ziwes.

Virksomheden bygger på det tidligere El-Bo Produktion, som tilhørte familien Poulsen. Virksomheden er startet for mere end 40 år siden og er drevet indledningsvis som installatørforretning, men blev siden mere og mere engageret i glasfiber og komposit produktion. Efter en del svære år med svigtende indtjening, blev virksomheden restruktureret med nyt navn, ny ledelse og nyt ejerskab og en hård turnaround blev initieret.

Siden juni 2016, har Fibercon været igennem en større oprydning og strømlining, hvor der både er blevet ryddet op i processer, produkter, maskiner og organisationen. Rygraden af virksomheden – de rutinerede og engagerede medarbejdere i produktionen er fortsat i fuld vigør i de eksisterende rammer i Fårup. Således er Fibercon en ny virksomhed med masser af erfaring, hvor kombinationen af godt erfarent håndværk, nytænkning og kreativitet kommer kunderne til gode i fremtiden.

Vores strategi er klart defineret og vi har planer for investeringer, der skal være med til at give os en god konkurrenceevne, førsteklasses kvalitet og mulighed for at omstille os til ændrede markedsbehov.

Værdigrundlag

Vi driver Fibercon ud fra et værdigrundlag, der bygger på sikkerhed, kompetencer og værdiskabelse. Vi vil være helt i top indenfor det, vi laver. Det mål når vi gennem vores dygtige medarbejdere og med fokus på vores kernekompetencer og automation.
Vores virksomhed er inde i en rivende udvikling, hvor vi målrettet arbejder på at løfte opgaverne og skabe værdi – både for vores kunder eksternt og vores uundværlige medarbejdere internt.