Om Fibercon

Fibercon anno 2021 bygger på tidligere virksomheder med rødder tilbage til 1960’erne, hvor den startede under navnet El-Bo.

I dets nuværende form er aktieselskabet ejet af tre private investorer, som ser ejerskabet i et langsigtet perspektiv og ønsker at investere i udvikling og vækst af virksomheden.
Men kerneproduktet i virksomheden er stadigvæk konstruktion, produktion og bearbejdning af sandwichpaneler, som El-Bo startede op i begyndelsen af 90’erne.

Sandwichpanelerne produceres i dag typisk med en kerne af ekstruderet polystyren, hvorpå man limer glasfiberforstærket laminat. Dog er netop styrken i Fibercons produktion, den udprægede fleksibilitet indenfor limning, fræsning og montage.

Fleksibiliteten betyder, at der ved valg eller udvikling af sandwichpanelerne, er mulighed for at kombinere netop den type isolering man ønsker, med plader fremstillet af træ, laminat, stål eller noget fjerde. Desuden kan der indstøbes kabler, aluminiumsplader, håndtag, elektronik og lign.

Fibercon har – ud over produktionsfaciliteter – egen konstruktionsafdeling og montage, så hele processen med design, materialevalg og konstruktion kan varetages på Fibercons adresse.

Fibercon bygger på en lang tradition med fokus på stærke tekniske løsninger, håndværksmæssig kvalitet og mange års erfaring med, samt viden om materialernes egenskaber.