Greenwood Engineering

Virksomheden Greenwood Engineering, laver mobile målesystemer til bestemmelse af forholdene i og under kørebaner og togskinner. Via specielle køretøjer, måles der med sonar i undergrunden over lange strækninger, for at bestemme tilstanden under enten skinner eller asfalt.

Til vej analyse anvendes en 13,5 meter lastvogn, der specialopbygges med en kasse der er specielt indrettet til at kunne scanne vejen gennem en åben bund, samt indeholde en masse IT udstyr, der kan processere og analysere data fra målingerne, som foregår i realtid, når lastvognen kører på vejene rundt om i verden.

Fibercon har i samarbejde med Greeenwood Engineering og BP Trailer, udviklet et meget specielt køretøj, der opfylder alle kraven til de operationer der skal udføres fra traileren. Fibercon har stået for design og produktion af kassen og denne er så bygget på et chassis leveret af BP Trailer. Det er nummer 3 i rækken af en serie af målelastbiler, der skal køre på motorveje over hele Europa og USA, hvor de skal analysere veje.

Fibercon er specialister i at designe, konstruere og opbygge special kasser i letvægtskonstruktioner, der skal stå på et chassis. Der er ingen begrænsninger i de konstruktioner vi laver, forudsat at de er godkendt til vejkørsel. I denne specifikke case, skulle en stor del af kassen EMS afskærmes med et indstøbt net, således at der ikke var signal forstyrrelse fra og til måleudstyret. Dette klarede Fibercon også, ved at lave indstøbte stål net i vognens sider under det isolerende skum. Herud over består vognen også af en del teknik rum, luger, adgangsveje og befæstelsespunkter og forstærkninger.

Se mere om BP trailer og Greenwood Engineering her:

https://www.greenwood.dk/

https://www.bplatz.dk/

”Vi lever af at levere 100% kundetilpassede produkter til den danske transportbranche, og det kræver, at vi har underleverandører, der er i stand til at eksekvere på de krav, vi stilles overfor af vore kunder. En sådan leverandør er Fibercon for os.”

Jens Erik PlatzIndehaver af BP Trailer A/S