Fårup Beton

Til den danske cement industri laver vi en række forskellige løsninger i fræset skum. Vores skum anvendes i en række forskellige konstellationer, hvor støbearbejdet kan være vanskeligt at styre. Således laver vi skumpropper til Fårup Beton løbende, som anvendes i deres produktion.

Fibercon har mulighed for at lave en række skumløsninger til mange forskellige former for støbning. Med vores 5-aksede fræsere laver vi lige de former som vores kunder ønsker i forbindelse med støbning. Når cementen er hærdet op, blæses vores skum væk eller fjernes mekanisk, således at betonformen står tilbage.

Læs mere om Fårup Beton her:

http://www.faarup-beton.dk/

”Som ordreproducerende virksomhed, skal man altid være omstillingsparat og løsningsorienteret for at vi kan hjælpe kunderne med at få løst deres individuelle ønsker og krav til en bygningens udførelse.

I projektgennemgangen kan det forekomme, at de projekterende har forskellige ønsker til f.eks. nogle specielle udsparinger- og det kan nogle gange afvige fra vores standardløsninger i betonelementindustrien.

Fibercon har flere gange hjulpet Fårup Betonindustri A/S med at få løst de specielle opgaver – om det har været små eller store opgaver – Fibercon er altid løsningsorienteret og behjælpelig med at få klaret udfordringen.”

Fårup Beton